Personvern og informasjonskapsler

Vår nettstedsadresse er: https://bergenbaderomdrift.no

Bergen Baderom Drift AS
Epost: post@bergenbaderomdrift.no
På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler: Google Analytics.

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN OG HVORFOR VI SAMLER DE INN

KONTAKTSKJEMAER

Vi tar i bruk kontaktskjema for å lettere gi brukere av nettsiden mulighet til å ta kontakt. Dersom du tar i bruk vårt kontaktskjema vil vi kun bruke din informasjon for å besvare dine henvendelser.

INNEBYGD INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

HVEM VI DELER DINE OPPLYSNINGER MED

ANALYSE

Vi tar i bruk Google Analytics for å kunne forbedre nettsiden for våre brukere. Google Analytics samler inn annonyme data om brukere og  atferd på nettsiden i form av IP-adresse, nettleser, operativsystem, søkeord og hvilke linker som har blitt brukt for å komme til siden, men samler ikke inn sensitiv informasjon om brukeren selv. Disse dataene blir lagret i 14 mnd.

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Utover dette deles ikke din informasjon.

HVOR LENGE VI OPPBEVARER OPPLYSNINGER OM DEG

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.